Sneden Ierse lamsbout op Aziatische wijze

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 dl bruin Florival bier
- 3 lente-uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 el fijngehakte verse koriander
- 1 kl geraspte gember
- 650 g Ierse lamsbout, in sneden
- 2 el Hoi Sin-saus
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el sesamolie
- 2 el sojasaus
- 3 el zachte sherry
- 1 dl bruin Florival bier
- 3 lente-uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 el fijngehakte verse koriander
- 1 kl geraspte gember
- 650 g Ierse lamsbout, in sneden
- 2 el Hoi Sin-saus
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el sesamolie
- 2 el sojasaus
- 3 el zachte sherry