Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g schorseneren
- 12 sint-jakobsschelpen
- 1 dl melk
- 100 g zure room
- 1 el boter
- 1 handvol peterselie
- 1 kl mosterd
- 1 dl olijfolie
- 1 el kappertjes
- een beetje parmezaanse kaas
- peper
- zout
- 300 g schorseneren
- 12 sint-jakobsschelpen
- 1 dl melk
- 100 g zure room
- 1 el boter
- 1 handvol peterselie
- 1 kl mosterd
- 1 dl olijfolie
- 1 el kappertjes
- een beetje parmezaanse kaas
- peper
- zout