Recept zoekresultatenSinaasappelbeignets
Delhaize logo
  • Sinaasappelbeignets

Sinaasappelbeignets

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Sinaasappelbeignets

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 l arachide-olie
  • 1 ei
  • 1/2 koffielepel kaneelpoeder
  • 2 niet-behandelde sinaasappelen
  • poedersuiker voor de afwerking
  • 15 cl rum
  • 150 g zelfrijzend tarwemeel

Begin met koken

  1. Snij de sinaasappelen in fijne ringen.
  2. Verhit de frituurolie.
  3. Klop het meel met het ei, de rum en de kaneel.
  4. Dip de sinaasappelringetjes in het deeg, schud ze lichtjes om het teveel aan deeg te verwijderen en dompel ze onmiddellijk in de hete olie.
  5. Draai ze om. Zodra de beignets aan beide zijden goudbruin gebakken zijn, leg je ze op een schaal met absorberend papier.
  6. Bestrooi met poedersuiker en dien onmiddellijk op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • Sinaasappelbeignets