Shrimp cakes en yoghurtsaus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g rauwe gepelde garnaalstaarten
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 ei
- 1 bussel lente-uitjes
- 375 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ Campagna Romana
- 6 cl melk
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/2 bussel bieslook
- 1/2 rode peper
- peper
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- 1 el olijfolie (voor de yoghurtsaus)
- 1 bussel koriander (voor de yoghurtsaus)
- peper en zout (voor de yoghurtsaus)
- 300 g rauwe gepelde garnaalstaarten
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 1 ei
- 1 bussel lente-uitjes
- 375 g ‘Pizza Croccantina met olijfolie’ Campagna Romana
- 6 cl melk
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1/2 bussel basilicum
- 1/2 bussel bieslook
- 1/2 rode peper
- peper
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- 1 el olijfolie (voor de yoghurtsaus)
- 1 bussel koriander (voor de yoghurtsaus)