Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenSecreto Ibérico op kebab-wijze
Delhaize logo
  • Secreto Ibérico op kebab-wijze
    B
Secreto Ibérico op kebab-wijzeB

Secreto Ibérico op kebab-wijze

Gemiddeld
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 el pijnboompitten
  • grof zeezout
  • peper
  • 1 snuifje Roasted Garlic Pepper
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el Xérèsazijn
  • 1 el suiker
  • 250 g magere yoghurt
  • 400 g Secreto Ibérico
  • 4 kebabbroodjes
  • 1 kl komijnzaad
  • enkele blaadjes platte peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 lente-uitje
  • 2 tomaten
  • 400 g wittekoolsalade
  • 1 el pijnboompitten
  • grof zeezout
  • peper
  • 1 snuifje Roasted Garlic Pepper
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 el Xérèsazijn
  • 1 el suiker
  • 250 g magere yoghurt
  • 400 g Secreto Ibérico
  • 4 kebabbroodjes
  • 1 kl komijnzaad
  • enkele blaadjes platte peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 lente-uitje

Begin met koken

: 20 min + 60 min rusttijd
1
Doe de koolsla in een mengkom, kruid met peper, zout en het komijnzaad. Besprenkel met witte wijnazijn en voeg een klein scheutje water toe. Meng goed en laat een uurtje in de koelkast rusten, zodat de smaken goed mengen.
2
Spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snijd in vieren. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Hak de platte peterselie grof en snijd het lente-uitje in ringen. Pel de knoflook en snipper fijn. Voeg de suiker, peterselie, pijnboompitten, knoflook en het lente-uitje bij de tomatenblokjes. Besprenkel met de Xérèsazijn en de olijfolie. Meng goed door mekaar.
3
Kruid de yoghurt met peper en zout en roer goed door mekaar.
4
Kruid het Ibéricovlees met de Roasted Garlic Pepper en wat zout. Zet een pan op het vuur met olijfolie en bak de stukken vlees erin goudbruin aan beide kanten. Dit duurt enkele minuten. Haal het vlees uit de pan en snijd in fijne reepjes.
5
Leg de kebab-broodjes even onder de ovengrill en snijd doormidden. Vul met de koolsla, de Ibéricoreepjes, de tomatensalsa en schep er een lepel yoghurt bij.
1
Doe de koolsla in een mengkom, kruid met peper, zout en het komijnzaad. Besprenkel met witte wijnazijn en voeg een klein scheutje water toe. Meng goed en laat een uurtje in de koelkast rusten, zodat de smaken goed mengen.
2
Spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snijd in vieren. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Hak de platte peterselie grof en snijd het lente-uitje in ringen. Pel de knoflook en snipper fijn. Voeg de suiker, peterselie, pijnboompitten, knoflook en het lente-uitje bij de tomatenblokjes. Besprenkel met de Xérèsazijn en de olijfolie. Meng goed door mekaar.
3
Kruid de yoghurt met peper en zout en roer goed door mekaar.
4
Kruid het Ibéricovlees met de Roasted Garlic Pepper en wat zout. Zet een pan op het vuur met olijfolie en bak de stukken vlees erin goudbruin aan beide kanten. Dit duurt enkele minuten. Haal het vlees uit de pan en snijd in fijne reepjes.
5
Leg de kebab-broodjes even onder de ovengrill en snijd doormidden. Vul met de koolsla, de Ibéricoreepjes, de tomatensalsa en schep er een lepel yoghurt bij.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 644; energie (kCal): 154; vetten (g): 7,4; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 13,2; suikers (g): 4,3; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,2; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 682,07
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 644; energie (kCal): 154; vetten (g): 7,4; verzadigde vetten (g): 1,4; koolhydraten (g): 13,2; suikers (g): 4,3; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,2; zout (g): 1,1. Energie (kcal/portie): 682,07
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Orientaals
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Azijn | Xérès

Taste of Inspirations

Azijn | Xérès

25 cl

€1,89

Suiker | Fijn | Kristal

Delhaize

Suiker | Fijn | Kristal

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

450 gr

€2,49

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

Delhaize

Ardens gebraad | Gekruid | Varken

+/- 850 gr

+/-€11,89

Brood | Pita | Bio

Delhaize

Brood | Pita | Bio

2 × 4 x 70 gr

Bio

€3,58

Kruiden | Komijn | Gemalen

Delhaize

Kruiden | Komijn | Gemalen

38 gr

€2,05

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Tomaat | Yoom

Delhaize

Tomaat | Yoom

2 × 250 gr

€6,98

Witte kool | Bio

Delhaize

Witte kool | Bio

2 × 300 gr

Bio

€4,58

Reeds in je keuken

Zeezout | Grof

La Baleine

Zeezout | Grof

500 gr

€1,39

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Natuurazijn

Delhaize

Natuurazijn

1,5 l

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,52

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Totaal:
+/-€43,67