Recept zoekresultatenSchelvis in papillot met gamba's en venkel
Delhaize logo
  • Schelvis in papillot met gamba's en venkel
    A
Schelvis in papillot met gamba's en venkelA

Schelvis in papillot met gamba's en venkel

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 700 g schelvisfilet
  • 4 grote ongepelde garnaalstaarten
  • 1 grote venkelknol
  • 8 el olijfolie
  • roze Himalayazout
  • peper
  • 700 g schelvisfilet
  • 4 grote ongepelde garnaalstaarten
  • 1 grote venkelknol
  • 8 el olijfolie
  • roze Himalayazout
  • peper

Begin met koken

: 15 min. + 15 min. baktijd
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 4 x 2 rechthoeken bakpapier telkens kruiselings op elkaar om 4 papillotten te maken.
2
Houd de stengels van de venkel apart en snipper de knol fijn. Snijd de kerstomaten in 2. Verdeel alles over de papillotten. Leg er de schelvis bovenop en voeg de ontdooide garnaalstaarten toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Bestrooi met het loof van de venkel en vouw de papillotten dicht. Schuif ze 15 min. in de oven.
3
Serveer met geplette aardappelen met olijfolie.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 4 x 2 rechthoeken bakpapier telkens kruiselings op elkaar om 4 papillotten te maken.
2
Houd de stengels van de venkel apart en snipper de knol fijn. Snijd de kerstomaten in 2. Verdeel alles over de papillotten. Leg er de schelvis bovenop en voeg de ontdooide garnaalstaarten toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Bestrooi met het loof van de venkel en vouw de papillotten dicht. Schuif ze 15 min. in de oven.
3
Serveer met geplette aardappelen met olijfolie.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 535; energie (kCal): 129; vetten (g): 7,7; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 3,3; eiwitten (g): 11,3; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 487,36
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 535; energie (kCal): 129; vetten (g): 7,7; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 2,1; suikers (g): 1,8; vezels (g): 3,3; eiwitten (g): 11,3; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 487,36
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Moederdag,Romantisch diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Schelvishaasje

Delhaize

Schelvishaasje

3 × +/- 243 gr

+/-€23,70

Scampi | Met Staart | Bio

Delhaize

Scampi | Met Staart | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Venkel

Delhaize

Venkel

500 gr

€1,69

Zout | Keuken

365

Zout | Keuken

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€30,03