• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info
Terug

Schelvis in papillot met gamba's en venkel

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Dieet: Gluten vrij

Dit recept versturen

Schelvis in papillot met gamba's en venkel
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 700 g schelvishaasje
  • 4 grote ongepelde garnaalstaarten
  • 1 grote venkelknol
  • 8 el olijfolie
  • roze Himalayazout
  • peper
  • 400 g kerstomaten (kleurenmix)
Bereiding

Bereidingstijd : 15 min. + 15 min. baktijd

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 4 x 2 rechthoeken bakpapier telkens kruiselings op elkaar om 4 papillotten te maken.
  2. Houd de stengels van de venkel apart en snipper de knol fijn. Snijd de kerstomaten in 2. Verdeel alles over de papillotten. Leg er de schelvis bovenop en voeg de ontdooide garnaalstaarten toe. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Bestrooi met het loof van de venkel en vouw de papillotten dicht. Schuif ze 15 min. in de oven.
  3. Serveer met geplette aardappelen met olijfolie.

Tip:

Pimp je gerecht eventueel met een scheutje pastis of witte wijn of voeg een beetje kruidenboter toe.

Nutritionele informatie

Energie: 372 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst