Scheermessen uit de Noordzee met komkommer, koolrabi en basilicum
door Seppe Nobels


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 16 scheermessen uit de Noordzee
- 1 sjalot, gesnipperd
- de geraspte schil en het sap van 1/2 biocitroen
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 koolrabi
- 50 g wakame (zeewier), fijngehakt
- 1/4 komkommer, in kleine blokjes
- 4 el gembermayonaise
- minibasilicum
- 16 scheermessen uit de Noordzee
- 1 sjalot, gesnipperd
- de geraspte schil en het sap van 1/2 biocitroen
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 koolrabi
- 50 g wakame (zeewier), fijngehakt
- 1/4 komkommer, in kleine blokjes
- 4 el gembermayonaise
- minibasilicum