• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €15 korting* ! Promocode : FIRST  Meer info
Terug

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Pasta
  • Keuken: Italiaans
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Saus voor spaghetti al ragù
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 6 Porties +
  • 1 takje selderij
  • zout
  • 2 feuilles laurierblaadjes
  • 2,5 dl volle melk
  • 3 dl rode wijn
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 600 g gepelde tomaten in blik
  • 50 g boter
  • 50 g pancetta in blokjes
  • 130 g worstenvlees
  • 300 g rundergehakt
  • Zwarte peper
Saus voor spaghetti al ragù
Bereiding

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Versnipper de ui. Schraap de wortel en snijd hem in blokjes. Snijd de selderij in blokjes.
  2. Doe de boter in een kookpot. Laat de boter smelten en stoof de ui, de wortel en de selderij aan tot ze een klein beetje kleuren. Voeg de pancetta toe en laat 2 min. koken. Voeg het gehakt en het worstenvlees toe, meng goed en laat 5 min. verder koken. Giet de rode wijn erbij en laat hem verdampen. Voeg dan de melk toe en roer goed. Voeg ten slotte de gepelde tomaten en de laurierblaadjes toe, kruid met zout en peper. Laat op een zacht vuurtje en zonder deksel verder koken gedurende 2 uur. Roer af en toe goed dooreen.

Kooktip

Dit recept maak je de dag voordien klaar en kan ook makkelijk worden ingevroren.

Nutritionele informatie

Energie: 253 kcal

Meer recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst