Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenSandwich met ‘pulled’ everzwijn
Delhaize logo
  • Sandwich met ‘pulled’ everzwijn

Sandwich met ‘pulled’ everzwijn

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Snack
Sandwich met ‘pulled’ everzwijn

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 800 g everzwijnboutgebraad
  • 50 g ruwe rietsuiker (voor de marinade)
  • 1,5 dl balsamicoazijn (voor de marinade)
  • 5 eetlepels oude graanmosterd (voor de marinade)
  • 5 cl worcestersaus (voor de marinade)
  • 3 dl ketchup (voor de marinade)
  • peper en zout
  • 5 g laurier
  • 10 g tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 4 dikke sneden volkorenbrood
  • 4 zoetzure augurken
  • 2 ajuinen
  • 200 g gemengde groenten: sneetjes wortel, komkommer, sla, spinazie, tomatenblokjes …
  • 1,5 dl water (voor de marinade)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Italiaanse Groentemix
    300 gr
    7,17 €/kg
    €2,15
  • Droge worst | Everzwijn
    200 gr
    19,95 €/kg
    €3,99
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min + 4u30 kooktijd + 1 u marineertijd

    1. Verwarm de oven voor op 130°C en bereid de marinade: meng de ketchup, de balsamicoazijn, het water, de worcestersaus, de mosterd en de suiker en laat het vlees erin marineren voor min. 1 u.
    2. Pel de ui(en) en de knoflook en snipper fijn. Zet een stoofpot met de olijfolie op het vuur en bak er de ui(en) en de knoflook in glazig. Voeg het vlees met de marinade, de tijm en de laurier toe en meng goed door. Plaats een deksel op de pot en gaar in de oven gedurende 4.30 u.
    3. Neem de stoofpot uit de oven en haal het vlees eruit. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar. Indien gewenst, kun je de saus verder laten inkoken. Meng daarna het vlees onder de saus en breng verder op smaak met peper en zout.
    4. Stel je broodje ‘pulled’ everzwijn samen: beleg de dikke sneden brood met de groenten, de augurken en het ‘pulled’ everzwijn.

    Kooktip

    (nog) pulled meat over? Werk er je soep van morgen mee af!

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Overig
    Overig
    Herfst
    Snack
    • Sandwich met ‘pulled’ everzwijn

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Italiaanse Groentemix
    300 gr
    7,17 €/kg
    €2,15
  • Droge worst | Everzwijn
    200 gr
    19,95 €/kg
    €3,99