Recept zoekresultatenSandwich met pastrami en koolsla
Delhaize logo
  • Sandwich met pastrami en koolsla

Sandwich met pastrami en koolsla

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Buiten eten,Picknick
Lunch
Sandwich met pastrami en koolsla

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 biobrood met spelt en pompoenpitten van 400 g
  • 150 g fijngesneden witte kool
  • 125 g Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 mespunt komijnpoeder
  • 100 g pastrami
  • zout
  • grote augurken in azijn

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + 1 u. marineren

  1. Doe de kool in een slakom en voeg er de yoghurt, het halve teentje geperste knoflook, de komijn, zout en peper bij. Meng grondig, dek af en laat 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Snijd het brood in 4 dikke sneden en beleg ze met koolsla.
  3. Voeg de plakjes pastrami toe en dien op met enkele augurken.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Buiten eten,Picknick
Brunch
Alle seizoenen
Lunch
  • Sandwich met pastrami en koolsla