Saltimbocca met room

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 of 2 eetlepels olijfolie
- 600 à 700 g dunne kalfslapjes « bruinen en opdienen »
- 1 el citroensap
- 1 bussel verse salie
- boter
- 20 cl marsala wijn
- peper
- 120 g rauwe ham in fijne sneetjes (prosciutto of ham uit Bayonne)
- 30 cl verse room
- 1 of 2 eetlepels olijfolie
- 600 à 700 g dunne kalfslapjes « bruinen en opdienen »
- 1 el citroensap
- 1 bussel verse salie
- boter
- 20 cl marsala wijn
- peper
- 120 g rauwe ham in fijne sneetjes (prosciutto of ham uit Bayonne)
- 30 cl verse room