1
Schil de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
2
Snijd de venkel in dunne plakjes. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en bewaar het sap. Meng de venkel met de partjes sinaasappel, voeg de olijven en de verkruimelde feta toe.
3
Meng alles met de zoete aardappelblokjes en kruid met peper en zout.
4
Werk af met enkele blaadjes dille. Giet ten slotte het sinaasappelsap over de salade.
1
Schil de zoete aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
2
Snijd de venkel in dunne plakjes. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees en bewaar het sap. Meng de venkel met de partjes sinaasappel, voeg de olijven en de verkruimelde feta toe.
3
Meng alles met de zoete aardappelblokjes en kruid met peper en zout.
4
Werk af met enkele blaadjes dille. Giet ten slotte het sinaasappelsap over de salade.