Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g gerijpte schapenkaas in sneetjes, Los Cameros
- 1 granaatappel
- 1 el koolzaadolie
- 1 e.l. olijfolie
- 1 rode ui, in ringen gesneden
- sap van een halve bloedappelsien
- 2 sinaasappelen, geschild tot op het vruchtvlees
- 1 bulbe venkelknol
- zout
- 100 g gerijpte schapenkaas in sneetjes, Los Cameros
- 1 granaatappel
- 1 el koolzaadolie
- 1 e.l. olijfolie
- 1 rode ui, in ringen gesneden
- sap van een halve bloedappelsien
- 2 sinaasappelen, geschild tot op het vruchtvlees
- 1 bulbe venkelknol
- zout