Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenSalade van pasta met gebraden kip en nectarines
Delhaize logo
  • Salade van pasta met gebraden kip en nectarines
    A
Salade van pasta met gebraden kip en nectarinesA

Salade van pasta met gebraden kip en nectarines

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 250 g pasta (naar keuze: penne, spirelli, enz.)
  • 400 g kippenfilets
  • 2 dikke nectarine
  • 100 g schoongemaakte rucola
  • 3 el vloeibare honing
  • 1 el mosterd op oude wijze
  • 3 el ciderazijn
  • 7 e.l. olijfolie
  • 250 g pasta (naar keuze: penne, spirelli, enz.)
  • 400 g kippenfilets
  • 2 dikke nectarine
  • 100 g schoongemaakte rucola
  • 3 el vloeibare honing
  • 1 el mosterd op oude wijze
  • 3 el ciderazijn
  • 7 e.l. olijfolie

Begin met koken

: 15 min.
1
Laat de kippenfi lets op een zacht vuur aanbraden in een bakpan met 1 eetlepel olie; doe er zout en peper op.
2
Kook ondertussen de pasta "al dente" in gezouten kokend water. Giet af, spoel overvloedig af met koud water; laat uitlekken.
3
Doe daarnaast de azijn, zout en de honing in een slakom; meng met de gard totdat alles is opgelost, doe er dan de olie, peper en mosterd bij.
4
Meng, doe de pasta, de in blokjes gesneden nectarines en de in reepjes gesneden kippenfilets erbij.
5
Meng en kruid af. Dek af en zet in de koelkast.
6
Doe er vlak voor het opdienen de rucola bij en meng.
1
Laat de kippenfi lets op een zacht vuur aanbraden in een bakpan met 1 eetlepel olie; doe er zout en peper op.
2
Kook ondertussen de pasta "al dente" in gezouten kokend water. Giet af, spoel overvloedig af met koud water; laat uitlekken.
3
Doe daarnaast de azijn, zout en de honing in een slakom; meng met de gard totdat alles is opgelost, doe er dan de olie, peper en mosterd bij.
4
Meng, doe de pasta, de in blokjes gesneden nectarines en de in reepjes gesneden kippenfilets erbij.
5
Meng en kruid af. Dek af en zet in de koelkast.
6
Doe er vlak voor het opdienen de rucola bij en meng.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 660; energie (kCal): 158; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 15,4; suikers (g): 3,5; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 8,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 585,86
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 660; energie (kCal): 158; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 15,4; suikers (g): 3,5; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 8,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 585,86
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Lactose vrij
Brunch
Lunch
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pasta | Orecchiette n 91

De Cecco

Pasta | Orecchiette n 91

500 gr

€2,49

Filetblokjes | Kip

Delhaize

Filetblokjes | Kip

+/- 400 gr

+/-€5,60

Rucola

Delhaize

Rucola

100 gr

€1,29

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Reeds in je keuken

Mosterd | Originale

Maille

Mosterd | Originale

360 gr

€3,99

Azijn | Cider

Delhaize

Azijn | Cider

50 cl

€1,59

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€12,03