Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenSalade van nectarines en bosbessen
Delhaize logo
 • Salade van nectarines en bosbessenA

Salade van nectarines en bosbessen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Salade
Salade van nectarines en bosbessenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 4 koffielepels acaciahoning
 • 4 blaadjes basilicum
 • 200 g bosbessen
 • 1 limoen
 • 4 nectarines
 • 1 soeplepel oranjebloesemwater
 • 10 cl slagroom

Begin met koken

 1. Schil de nectarines en snij ze in fijne reepjes. Reinig de bosbessen.
 2. Klop de honing, het limoensap en het oranjebloesemwater. Schik de nectarineschijfjes op de dessertbordjes tot een kroontje.
 3. Verdeel hierover de bosbessen en bersprenkel ze met saus. Bedek alles met huishoudfolie en laat 30 minuten trekken in de koelkast.
 4. Net voor het opdienen versier je het midden van het bord met een eetlepel slagroom. Bestrooi deze met basilicum.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 380; energie (kCal): 91; vetten (g): 5,4; verzadigde vetten (g): 3,1; koolhydraten (g): 9; suikers (g): 7,6; vezels (g): 3,1; eiwitten (g): 1,2; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 179,27
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Zomer
Salade
 • Salade van nectarines en bosbessenA