Recept zoekresultatenSalade van edamame, spinazie en frambozen
Delhaize logo
  • Salade van edamame, spinazie en frambozenA

Salade van edamame, spinazie en frambozen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Recepten voor elke dag
Salade
Salade van edamame, spinazie en frambozenA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1/2 citroen (sap)
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 3 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 50 g frambozen
  • 70 g edamamebonen (diepgevroren)
  • 15 g spinazieblaadjes
  • 25 g gepelde en gehakte verse kurkuma

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
  • Siroop | Agave | Squeeze
    250 gr
    13,96 €/kg
    €3,49
  • Zout | Keuken
    1 kg
    0,28 €/kg
    €0,28
  • Frambozen
    125 gr
    19,92 €/kg
    €2,49
  • Begin met koken

    Mix de gepelde en gehakte verse kurkuma (of 1 kl kurkumapoeder), citroensap, agavesiroop, olijfolie en zout. Voeg frambozen toe, samen met ontdooide edamameboontjes (te doppen) en spinazieblaadjes.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 944; energie (kCal): 227; vetten (g): 17,3; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 14,6; suikers (g): 5,1; vezels (g): 2,8; eiwitten (g): 1,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 548,89
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegetarisch
    Recepten voor elke dag
    Lunch
    Salade
    • Salade van edamame, spinazie en frambozenA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
  • Siroop | Agave | Squeeze
    250 gr
    13,96 €/kg
    €3,49
  • Zout | Keuken
    1 kg
    0,28 €/kg
    €0,28
  • Frambozen
    125 gr
    19,92 €/kg
    €2,49
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden