Salade van ’cornes de gatte’-aardappel met kruiden en gegrilde calamaris

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g aardappelen 'cornes de gatte'
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 2 grote calamarissen
- 1/2 bussel munt
- 4 takjes dragon
- 10 takjes bieslook
- 4 el olijfolie
- 1 kl ciderazijn
- 1 kl sterke mosterd
- 1 mespunt piment d’Espelette
- 1 snuifje saffraan
- 1 citroen
- 1 teentje knoflook
- peper
- 500 g aardappelen 'cornes de gatte'
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 2 grote calamarissen
- 1/2 bussel munt
- 4 takjes dragon
- 10 takjes bieslook
- 4 el olijfolie
- 1 kl ciderazijn
- 1 kl sterke mosterd
- 1 mespunt piment d’Espelette
- 1 snuifje saffraan
- 1 citroen
- 1 teentje knoflook
- peper