Salade met rode bieten en blauwe bessen
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Brunch
Lunch
Ingrediënten voor 1 Porties
1 Porties
- spinazieblaadjes
- gekookte biominibietjes
- 1 appel
- blauwe bessen
- vinaigrette met mosterd op oude wijze (voor de saus)
- ciderazijn (voor de saus)
- olijfolie (voor de saus)
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Snijd de biologische minibieten in 2. Snijd de appel fijn of met een mandoline. Doe dit samen met de spinazieblaadjes en blauwe bessen in een kom en je hebt een heerlijke salade!
- Maak je gerecht af met een lekkere saus: meng olijfolie, ciderazijn en vinaigrette op oude wijze goed door elkaar en roer het tussen je slaatje. Smakelijk!
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Brunch
Zomer
Lunch