Recept zoekresultatenSabayon met Belgische kriek
Delhaize logo
  • 00:00
    -03:21
  • Sabayon met Belgische kriek

Sabayon met Belgische kriek

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Kerst
Dessert
Sabayon met Belgische kriek

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 kleine bolletjes vanille-ijs Delhaize
  • 10 halve eierschalen gevuld met Oude Kriek Oud Beersel
  • 4 eidooiers
  • 2 eetlepels muesli Delhaize bio
  • 8 halve eierschalen gevuld met suiker

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Ijs | Vanilleroom
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Fruitbier | Kriek Lambic | 4% | Fles
    4 x 25 cl
    5,79 €/l
    €5,79
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,29 €/st
    €1,75
  • Muesli | Appel-Banaan | Bio
    500 gr
    5,22 €/kg
    €2,61
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min.

    1. Doe de eierdooiers in een grote steelpan en gebruik de halve eierschalen als maat om de andere ingrediënten toe te voegen. Klop stevig op tot er een sabayon ontstaat.
    2. Vul een coupe met een bolletje ijs en overgiet met de sabayon.
    3. Werk af met mueslicrumble.

    Kooktip

    Als je zoet kriekenbier gebruikt, hoef je geen suiker toe te voegen aan de sabayon.

    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Belgisch
    Andere
    Kerst
    Overig
    Alle seizoenen
    Dessert
    • 00:00
      -03:21
    • Sabayon met Belgische kriek

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Ijs | Vanilleroom
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Fruitbier | Kriek Lambic | 4% | Fles
    4 x 25 cl
    5,79 €/l
    €5,79
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,29 €/st
    €1,75
  • Muesli | Appel-Banaan | Bio
    500 gr
    5,22 €/kg
    €2,61