Delhaize logo
  • S'mores
    E

S'mores

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
S'moresE

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 16 petit-beurre koekjes
  • 8 marshmallows
  • Chocolade om te smelten

Begin met koken

Hét recept voor de fameuze marshmallow snack ... Leg een stukje minimarshmallow op een petit beurre, plaats die even onder de grill (of 10 seconden in de microgolfoven) en leg er vervolgens een tweede petit beurre bovenop ... Laat afkoelen en dompel hem vervolgens onder in gesmolten chocolade (au bain- marie) en laat het hard worden. En klaar is je “s’more”, wat staat voor “some more”. Ja, ook wij willen meer!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2060; energie (kCal): 494; vetten (g): 23,7; verzadigde vetten (g): 14,9; koolhydraten (g): 61; suikers (g): 38,2; vezels (g): 5,5; eiwitten (g): 6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 363,09
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • S'mores
    E