Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRundsvlees met chimichurri
Delhaize logo
  • Rundsvlees met chimichurri

Rundsvlees met chimichurri

Duur

< 30 min.

Score

5 op 5
Rundsvlees met chimichurri

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g Ierse dunne lende
  • 1 rood pepertje
  • 1 kleine sjalot
  • 10 g platte peterselie (gehakt)
  • 2 el oregano
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 dl olijfolie
  • 2 knoflooktenen
  • peper en zout

Serveer met

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Hak alle kruiden fijn. Snijd de chilipeper in 2 en verwijder de zaadjes, snijd hem fijn. Pel de look en hak ze fijn. Voeg hierbij de kruiden en de chilipeper en voeg de olijfolie toe. Pers de citroen uit en meng het sap onder de kruidenmengeling. Kruid de chimichurri af met peper en zout.
  2. Gril de Ierse dunne lende op de BBQ of op een grillpan gedurende 2 minuten aan beide zijden. Laat nog even verdergaan tot de gewenste bakwijze.
  3. Laat het vlees een 5-tal minuten rusten onder aluminiumfolie zodat de sappen zich goed kunnen verdelen. Snijd het in plakken en serveer met de chimichurri.

Tip: Lekker met gebakken aardappelen.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Rundsvlees met chimichurri

Serveer met