Rundgebraad met champignons en tartufata


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 125 g zure room
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 2 el boter
- 40 g gezouten boter
- 30 g truffelschilfers
- 3 dl kalfsfond
- 80 g tartufata
- 10 g rozemarijn
- 800 g rundgebraad
- 10 g verse laurier
- 10 g tijm
- 10 g marjolein
- 1/2 bot platte peterselie
- 5 uien
- 500 g portobello
- 800 g vastkokende aardappelen
- 125 g zure room
- peper
- 3 e.l. olijfolie
- 2 el boter
- 40 g gezouten boter
- 30 g truffelschilfers
- 3 dl kalfsfond
- 80 g tartufata
- 10 g rozemarijn
- 800 g rundgebraad
- 10 g verse laurier
- 10 g tijm
- 10 g marjolein
- 1/2 bot platte peterselie
- 5 uien