Rumsteaks met sjalotten

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 rumsteaks
- 15 cl rode wijn
- 3 sjalotten
- 1 kg krielaardappelen
- 300 g fijnproeverssla
- 3 kl kalfsfond (poeder)
- fleur de sel
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 3 el cognac of whisky
- 1 snufje gedroogde rozemarijn
- peper
- zout
- 7 el olijfolie
- 2 el azijn
- 1 dikke klont boter
- 4 rumsteaks
- 15 cl rode wijn
- 3 sjalotten
- 1 kg krielaardappelen
- 300 g fijnproeverssla
- 3 kl kalfsfond (poeder)
- fleur de sel
- 1 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 3 el cognac of whisky
- 1 snufje gedroogde rozemarijn
- peper
- zout
- 7 el olijfolie
- 2 el azijn
- 1 dikke klont boter