Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten
Delhaize logo
  • Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomatenA

Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomaten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomatenA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 eetlepels bloem
  • 120 g geitenkaas Sainte Maure in stronk
  • 4 eetlepels halfgedroogde tomaten in olie
  • 2 eetlepels mosterd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 rumsteaks
  • 2 koffielepels verkruimelde tijm
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Verwarm de ovengrill voor. Meng in een plat bord de bloem, het zout, de peper, de tijm en 2 gehakte rozemarijntakjes.
  2. Smeer de steaks in met mosterd en wentel ze door het mengsel van bloem en kruiden.
  3. Verwarm de olie in een bakpan met dikke bodem. Schroei de rumsteaks dicht op hevig vuur gedurende 1 min. per kant. Neem ze van het vuur en leg 2 plakjes geitenkaas op elke steak.
  4. Laat ze enkele minuten goudbruin kleuren onder de ovengrill. Leg er de grofgehakte tomaten rondom, bestrooi met rozemarijn en dien meteen op. Serveer met in de schil gebakken aardappelen en een gemengde salade.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 656; energie (kCal): 157; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 4,7; suikers (g): 0,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 19,3; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 380,72
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Rumsteaks met geitenkaas en gedroogde tomatenA