Roodbaarsfilets met koriander en boschampignons

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 cl droge witte wijn (type Muscadet)
- 300 g boschampignons
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje koriander
- 25 cl lichte room
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- 1 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 700 g roodbaarsfilet
- 1 sjalot
- 30 cl droge witte wijn (type Muscadet)
- 300 g boschampignons
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje koriander
- 25 cl lichte room
- 3 el olijfolie
- 15 g boter
- 1 afgestreken el express bindmiddel voor witte sauzen
- 700 g roodbaarsfilet
- 1 sjalot