Recept zoekresultatenRoodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:51
  • Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 avocado
  • boter
  • 2 eetlepels xeres azijn
  • 1 handvol verse koriander
  • 2 verse groene chilipepers
  • 2 verse rode chilipepers
  • 6 tomaten
  • 1/2 rode ui
  • 700 g roodbaarsfilet
  • 1/2 rode paprika
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 15 cl olijfolie
  • 1 mango
  • 2 limoenen
  • 1/2 gele paprika
  • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min

  1. Pers het sap uit 1 limoen en doe het in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden avocado toe, meng goed. Snij het vruchtvlees van de mango en de halve paprika’s in kleine blokjes, doe ze bij in de kom, voeg ook de fijngehakte koriander en halve rode ui toe. Kruid met peper en zout, dek af en zet in de koelkast.
  2. Leg de tomaten (lichtjes ingesneden) gedurende 1 minuut in kokend water. Pel ze dan en verwijder de pitten. Mix het vruchtvlees met de ontpitte pepers, 5 cl olie, de azijn, peper en zout tot een homogene saus.
  3. Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan. Bak er de roodbaarsfilets kort aan beide kanten goudbruin in. Kruid met peper en zout.
  4. Dien de vis op met de 2 sauzen en partjes limoen. Serveer met knapperig brood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -00:51
  • Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus