
Roodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g roodbaarshaasjes
- 2 venkels
- 1 ui
- 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
- 50 g pijnboompitten
- 400 g vastkokende aardappelen
- 50 g Parmigiano
- 1,5 dl slaolie
- 1 bussel basilicum
- 1 teentje knoflook
- Zout
- 700 g roodbaarshaasjes
- 2 venkels
- 1 ui
- 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
- 50 g pijnboompitten
- 400 g vastkokende aardappelen
- 50 g Parmigiano
- 1,5 dl slaolie
- 1 bussel basilicum
- 1 teentje knoflook
- Zout