Recept zoekresultatenRoodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus
Recept zoekresultatenRoodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus
Delhaize logo
A

Roodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosaus

Roodbaars in papillot met venkel en gegrilde paprika's, pestosausA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 700 g roodbaarshaasjes
  • 2 venkels
  • 1 ui
  • 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
  • 50 g pijnboompitten
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 50 g Parmigiano
  • 1,5 dl slaolie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • Zout
  • 700 g roodbaarshaasjes
  • 2 venkels
  • 1 ui
  • 2 schaaltjes mix gegrilde paprika’s in olie (2 x 125 g)
  • 50 g pijnboompitten
  • 400 g vastkokende aardappelen
  • 50 g Parmigiano
  • 1,5 dl slaolie
  • 1 bussel basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • Zout