Recept zoekresultatenRolletjes van sperziebonen en gegratineerde pasta
Delhaize logo
  • Rolletjes van sperziebonen en gegratineerde pasta
    B
Rolletjes van sperziebonen en gegratineerde pastaB

Rolletjes van sperziebonen en gegratineerde pasta

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 200 g Kids ham
  • 250 g fijne sperziebonen
  • 350 g castellani of penne rigate
  • 25 cl bechamelsaus
  • 100 g geraspte kaas Special Gratin
  • 500 g “Basilico” saus voor pasta (uit bokaal)
  • 200 g Kids ham
  • 250 g fijne sperziebonen
  • 350 g castellani of penne rigate
  • 25 cl bechamelsaus
  • 100 g geraspte kaas Special Gratin
  • 500 g “Basilico” saus voor pasta (uit bokaal)

Begin met koken

: 20 min. bereidingstijd + 15 min. baktijd
1
Verwijder de beide uiteinden van de boontjes en gaar de boontjes 8 min. in kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
2
Kook ondertussen de pasta 3 min. minder dan aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel even onder koud water.
3
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
4
Meng de pasta met de “Basilico” saus en verspreid over een grote ovenschaal. Rol enkele boontjes in elk plakje ham en leg de rolletjes op de pasta. Overgiet alles met de bechamelsaus en bestrooi met de geraspte kaas. Laat 15 min. in de oven gratineren.
5
Serveer warm met een slaatje.
1
Verwijder de beide uiteinden van de boontjes en gaar de boontjes 8 min. in kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
2
Kook ondertussen de pasta 3 min. minder dan aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel even onder koud water.
3
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
4
Meng de pasta met de “Basilico” saus en verspreid over een grote ovenschaal. Rol enkele boontjes in elk plakje ham en leg de rolletjes op de pasta. Overgiet alles met de bechamelsaus en bestrooi met de geraspte kaas. Laat 15 min. in de oven gratineren.
5
Serveer warm met een slaatje.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 508; energie (kCal): 121; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 14,2; suikers (g): 1,8; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 654,13
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 508; energie (kCal): 121; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 2; koolhydraten (g): 14,2; suikers (g): 1,8; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 654,13
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ontvette | Kookham

Delhaize

Ontvette | Kookham

225 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€3,65

Prinsessenbonen | Extra fijn

Hak

Prinsessenbonen | Extra fijn

350 gr

€4,09

Pasta | Penne Rigate n.73

Barilla

Pasta | Penne Rigate n.73

500 gr

€2,29

Saus | Béchamel | Verse room | Licht

Balade

Saus | Béchamel | Verse room | Licht

30 cl

€6,25

Gruyère | Geraspt

Delhaize

Gruyère | Geraspt

150 gr

€4,69

Saus | Tomaat | Basilicum

Barilla

Saus | Tomaat | Basilicum

2 × 400 gr

€7,18

Totaal:
€28,15