Rog meunière met kruidenpuree


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 el kappertjes
- 4 takjes bladpeterselie
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de kruidenpuree)
- 4 el olijfolie (voor de kruidenpuree)
- 50 g kervel (voor de kruidenpuree)
- 1/4 bussel bladpeterselie (voor de kruidenpuree)
- 1/2 bussel bieslook (voor de kruidenpuree)
- 100 g boter
- 2 grote roggenvleugels (± 800 g)
- 2 limoenen
- zout en peper
- 3 lente-uitjes (voor de kruidenpuree)
- 4 el kappertjes
- 4 takjes bladpeterselie
- 1 kg bloemige aardappelen (voor de kruidenpuree)
- 4 el olijfolie (voor de kruidenpuree)
- 50 g kervel (voor de kruidenpuree)
- 1/4 bussel bladpeterselie (voor de kruidenpuree)
- 1/2 bussel bieslook (voor de kruidenpuree)
- 100 g boter
- 2 grote roggenvleugels (± 800 g)
- 2 limoenen
- zout en peper
- 3 lente-uitjes (voor de kruidenpuree)