Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Delhaize logo
  • Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 pakje biokokoskoeken (van 75 g)
  • 300 g diepgevroren bosvruchten
  • een handvol verse muntblaadjes
  • 1 zakje Griekse yoghurt (Fage – 200 g)
  • 1 bâton vanillestokje (afgeschraapt)
  • 100 g suiker

Begin met koken

  1. Breng de bosvruchten samen met de helft van de suiker aan de kook. Laat even pruttelen en haal vervolgens van het vuur.
  2. Meng de yoghurt met de rest van de suiker en de vanille.
  3. Stort de compote in diepe borden of dessertschaaltjes. Leg er een schep yoghurt op en werk af met de verkruimelde kokoskoekjes en de verse muntblaadjes.

Kooktip

Laat de rode vruchten niet te lang koken, zodat ze heel blijven.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble