Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Beste klantenwe ondervinden momenteel een technisch probleem met de beschikbaarheid van producten op onze website. Wij stellen alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen.

Recept zoekresultatenRodevruchtencompote en champagnegranita
Delhaize logo
  • Rodevruchtencompote en champagnegranita

Rodevruchtencompote en champagnegranita

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Vegetarisch
Kerst,Valentijnsdag
Dessert
Rodevruchtencompote en champagnegranita

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 l room
  • 2 eetlepels bloemsuiker
  • 2 eetlepels suiker (voor de champagne)
  • 4 eetlepels suiker (voor de vruchten)
  • 3 dl champagne
  • 300 g diepgevroren rode vruchten
  • 1/2 eetlepel vanillepoeder
  • blaadje verse munt

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min. (+ enkele uren invriestijd)

  1. Meng de champagne met de suiker en giet hem in een grote kom met platte bodem. Zet de kom enkele uren in de diepvriezer.
  2. Kook de rode vruchten samen met de suiker. Laat afkoelen.
  3. Klop de room op met de bloemsuiker en het vanillepoeder.
  4. Krab de bevroren champagne af met een vork en doe de schilfers in een coupe. Voeg er de rodevruchtencompote en de room bij. Versier met muntblaadjes en dien onmiddellijk op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegetarisch
Kerst,Valentijnsdag
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • Rodevruchtencompote en champagnegranita