Recept zoekresultatenRode vruchten in papillot met cuberdons
Delhaize logo
  • Rode vruchten in papillot met cuberdonsC

Rode vruchten in papillot met cuberdons

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Gluten vrij
Dessert
Rode vruchten in papillot met cuberdonsC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 300 g diepgevroren bosvruchten
  • 2,5 dl vanille-ijs
  • 8 cuberdons
  • 1 takje munt
  • 300 g (diepgevroren) frambozen

Begin met koken

Bereidingstijd: 5 min. + 15 min. kooktijd

  1. Laat de vruchten op voorhand in een zeef ontdooien.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 4 grote vierkante vellen bakpapier op het werkblad en verdeel de uitgelekte vruchten over het midden van elk stuk. Voeg de gehalveerde cuberdons toe, sluit de papillotten en schuif ze 15 min. in de oven.
  3. Werk af met munt en dien warm op, met een bolletje vanille-ijs.

Tip: ’s Zomer kun je de papillotten op de barbecue bakken. Wikkel ze dan in een extra laag aluminiumfolie, als bescherming tegen het vuur.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Dessert
Dessert
  • Rode vruchten in papillot met cuberdonsC