Rode bietenlasagne

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 el bloem
- 200 g tempeh (geraspt)
- 250 ml kookvocht (van de grooenten)
- 1 el gedroogde basilicum (voor de béchamelsaus)
- 1/2 kl nootmuskaat
- 1 el groentebouillon
- 3 el miso (of een beetje zout)
- 1 el amandelpasta (of tahin)
- 400 ml ongezoete sojamelk
- 2 feuilles laurier
- 2 teentjes knoflook
- 1 el sesamolie
- 3 el olijfolie (voor de bechamelsaus)
- 2 el maïzena
- 2 el rijststroop
- 1/2 theelepel peper
- 1 el gedroogde oregano
- 1/4 el basilicum
- 1/4 el bieslook
- 1/4 el tijm
- 500 ml water
- 1 el look, fijngehakt
- 2 el bloem
- 200 g tempeh (geraspt)
- 250 ml kookvocht (van de grooenten)
- 1 el gedroogde basilicum (voor de béchamelsaus)
- 1/2 kl nootmuskaat
- 1 el groentebouillon
- 3 el miso (of een beetje zout)
- 1 el amandelpasta (of tahin)
- 400 ml ongezoete sojamelk
- 2 feuilles laurier
- 2 teentjes knoflook
- 1 el sesamolie
- 3 el olijfolie (voor de bechamelsaus)
- 2 el maïzena
- 2 el rijststroop