Risotto met lentegroentjes


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g arborio rijst
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 l groentebouillon (water + blokjes)
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 15 cl droge witte wijn
- 2 e.l. olijfolie
- 110 g groene mini-asperges
- 120 g sperziebonen
- 100 g erwtjes (vers of diepvries)
- zout
- 100 g ricotta
- 250 g arborio rijst
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 l groentebouillon (water + blokjes)
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 15 cl droge witte wijn
- 2 e.l. olijfolie
- 110 g groene mini-asperges
- 120 g sperziebonen
- 100 g erwtjes (vers of diepvries)
- zout
- 100 g ricotta