
Risotto met champagne, truffel, sint-jakobsvruchten met gezouten boter


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g arborio rijst
- 25 cl champagne brut (of cava)
- 20 g geraspte Parmezaanse kaas
- 50 g gezouten boter
- 2 e.l. olijfolie
- 20 g parmezaanschilfers
- 1/2 dopje saffraanpoeder
- 1 sjalot
- 400 g ultraverse sint-jakobsvruchten
- 19 cl visfond
- 1 kl zomertruffel in plakjes
- zout
- 150 g arborio rijst
- 25 cl champagne brut (of cava)
- 20 g geraspte Parmezaanse kaas
- 50 g gezouten boter
- 2 e.l. olijfolie
- 20 g parmezaanschilfers
- 1/2 dopje saffraanpoeder
- 1 sjalot
- 400 g ultraverse sint-jakobsvruchten
- 19 cl visfond
- 1 kl zomertruffel in plakjes
- zout