Recept zoekresultatenRibstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur
Recept zoekresultatenRibstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur
Delhaize logo

Ribstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur

door Lionel Rigolet
Ribstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 15 g ketchup
  • peper van de molen
  • 4 mooie gekookte witloofstronkjes
  • 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
  • 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
  • 1 mespunt gehakte verse tijm
  • 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
  • 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
  • 15 g brunoise van Ardense ham
  • 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
  • 1 g gemalen kardemon
  • 0,1 g gemalen kaneel
  • 1 g sojasaus
  • 2 g ciderazijn
  • 300 g ribstukjes van reebok
  • 50 g acaciahoning
  • 1 g agar-agar
  • 10 g maïszetmeel
  • 60 g water
  • 90 g bosbessencompote (voor de bosbesgelei)
  • 25 g mosterd
  • 6 jeneverbessen in stukjes (voor de saus)
  • 25 g bosbessencompote (voor de saus)
  • 20 g boter (voor de spruiten)
  • 160 g wildfond
  • een beetje boter (voor de reebok)
  • 100 g boter (voor de saus)
  • 15 g ketchup
  • peper van de molen
  • 4 mooie gekookte witloofstronkjes
  • 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
  • 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
  • 1 mespunt gehakte verse tijm
  • 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
  • 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
  • 15 g brunoise van Ardense ham
  • 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
  • 1 g gemalen kardemon
  • 0,1 g gemalen kaneel
  • 1 g sojasaus
  • 2 g ciderazijn
  • 300 g ribstukjes van reebok