Ribstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur
door Lionel Rigolet

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 g ketchup
- peper van de molen
- 4 mooie gekookte witloofstronkjes
- 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
- 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
- 1 mespunt gehakte verse tijm
- 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
- 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
- 15 g brunoise van Ardense ham
- 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
- 1 g gemalen kardemon
- 0,1 g gemalen kaneel
- 1 g sojasaus
- 2 g ciderazijn
- 300 g ribstukjes van reebok
- 50 g acaciahoning
- 1 g agar-agar
- 10 g maïszetmeel
- 60 g water
- 90 g bosbessencompote (voor de bosbesgelei)
- 25 g mosterd
- 6 jeneverbessen in stukjes (voor de saus)
- 25 g bosbessencompote (voor de saus)
- 20 g boter (voor de spruiten)
- 160 g wildfond
- een beetje boter (voor de reebok)
- 100 g boter (voor de saus)
- 15 g ketchup
- peper van de molen
- 4 mooie gekookte witloofstronkjes
- 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
- 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
- 1 mespunt gehakte verse tijm
- 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
- 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
- 15 g brunoise van Ardense ham
- 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
- 1 g gemalen kardemon
- 0,1 g gemalen kaneel
- 1 g sojasaus
- 2 g ciderazijn
- 300 g ribstukjes van reebok