Ribstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur

door Lionel Rigolet
Ribstukje van reebok met jeneverbessen en herfstgarnituur
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 15 g ketchup
  • peper van de molen
  • 4 mooie gekookte witloofstronkjes
  • 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
  • 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
  • 1 mespunt gehakte verse tijm
  • 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
  • 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
  • 15 g brunoise van Ardense ham
  • 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
  • 1 g gemalen kardemon
  • 0,1 g gemalen kaneel
  • 1 g sojasaus
  • 2 g ciderazijn
  • 300 g ribstukjes van reebok
  • 50 g acaciahoning
  • 1 g agar-agar
  • 10 g maïszetmeel
  • 60 g water
  • 90 g bosbessencompote (voor de bosbesgelei)
  • 25 g mosterd
  • 6 jeneverbessen in stukjes (voor de saus)
  • 25 g bosbessencompote (voor de saus)
  • 20 g boter (voor de spruiten)
  • 160 g wildfond
  • een beetje boter (voor de reebok)
  • 100 g boter (voor de saus)
  • 15 g ketchup
  • peper van de molen
  • 4 mooie gekookte witloofstronkjes
  • 200 g spinaziestoemp Comme Chez Soi (rayon bereide schotels Delhaize)
  • 4 mooie geblancheerde spinaziebladen (heel grote bladeren)
  • 1 mespunt gehakte verse tijm
  • 12 mooie bladeren van geblancheerde spruitjes
  • 150 g spruiten in fijne plakjes gesneden en geblancheerd
  • 15 g brunoise van Ardense ham
  • 2 g jeneverbessen in kleine stukjes gesneden (voor de lakken)
  • 1 g gemalen kardemon
  • 0,1 g gemalen kaneel
  • 1 g sojasaus
  • 2 g ciderazijn
  • 300 g ribstukjes van reebok