Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g Parijse champignons
- 1 snede brood
- 600 g rendierragout
- 2 el plantaardige margarine
- 1 takje tijm
- 2 uien
- 2 feuilles laurier
- peterselie
- 250 g bospaddenstoelen
- 3 dl rode wijn
- 5 dl wildfond
- 2 el veenbessenconfituur
- jeneverbes
- peper
- 250 g Parijse champignons
- 1 snede brood
- 600 g rendierragout
- 2 el plantaardige margarine
- 1 takje tijm
- 2 uien
- 2 feuilles laurier
- peterselie
- 250 g bospaddenstoelen
- 3 dl rode wijn
- 5 dl wildfond
- 2 el veenbessenconfituur
- jeneverbes
- peper