Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten bepaalde producten van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenRendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen
Delhaize logo
  • Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

3 op 5
Andere
Kerst
Hoofdgerecht
Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g Parijse champignons
  • jeneverbessen, geplet
  • 2 eetlepels veenbessenconfituur
  • 5 dl wildfond
  • 3 dl rode wijn
  • 250 g bospaddenstoelen
  • enkele takjes peterselie
  • 2 feuilles laurierblaadjes
  • 2 uien
  • 1 takje tijm
  • 2 eetlepels plantaardige margarine
  • 600 g rendierragout
  • 1 snede brood
  • peper

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Wit
    250 gr
    3,40 €/kg
    €0,85
  • Kruiden | Jeneverbessen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bosbessen | Wild
    420 gr
    8,69 €/kg
    €3,65
  • Fond | Wild
    19 cl
    6,58 €/l
    €1,25
  • Begin met koken

    1. Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een hete pan en laat 3 minuten bakken. Deglaceer met de rode wijn.
    2. Stoof de ui in een stoofpan, voeg het vlees, een snee brood, de rode wijn, de wildfond, tijm, laurierbladeren, peterselie en jeneverbessen toe en laat 75 minuten sudderen.
    3. Borstel de bospaddenstoelen en Parijse champignons schoon en stoof ze in de boter. Kruid met peper en zout.
    4. Voeg ze toe aan de ragout, samen met de veenbessenconfituur en laat nog een beetje sudderen. Serveer met aardappelen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Kerst
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Rendierragout met paddenstoelen en jeneverbessen

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Champignons | Wit
    250 gr
    3,40 €/kg
    €0,85
  • Kruiden | Jeneverbessen
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Bosbessen | Wild
    420 gr
    8,69 €/kg
    €3,65
  • Fond | Wild
    19 cl
    6,58 €/l
    €1,25