Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el cognac
- Galetten van parmezaan pijnboompitten en pistaches (zie recepten hieronder)
- 2 e.l. olijfolie
- peper
- zout
- 4 el pijnboompitten, lichtjes geroosterd
- 1 dl plantaardige bouillon
- 600 g rendiersteak
- 2,5 dl rode wijn
- 1 snede kruidenkoek
- 2 el tijm
- 1 ui, gesnipperd
- 1 el Worcestershiresaus
- 1 el cognac
- Galetten van parmezaan pijnboompitten en pistaches (zie recepten hieronder)
- 2 e.l. olijfolie
- peper
- zout
- 4 el pijnboompitten, lichtjes geroosterd
- 1 dl plantaardige bouillon
- 600 g rendiersteak
- 2,5 dl rode wijn
- 1 snede kruidenkoek
- 2 el tijm
- 1 ui, gesnipperd
- 1 el Worcestershiresaus