Red velvet met rode biet

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 16 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g rode bieten
- 2 eieren
- 5 cm gember
- 1 citroen (sap en zeste)
- 250 g bloem
- 40 g hazelnoten
- 2 el cacaopoeder
- 20 g bakpoeder
- 250 g bruine suiker
- 1 el boter
- 1 dl olijfolie
- 1 snufje zout
- 5 cl rodebietensap bio
- 250 g verse kaas
- 200 g poedersuiker
- 50 g zachte boter
- 200 g rode bieten
- 2 eieren
- 5 cm gember
- 1 citroen (sap en zeste)
- 250 g bloem
- 40 g hazelnoten
- 2 el cacaopoeder
- 20 g bakpoeder
- 250 g bruine suiker
- 1 el boter
- 1 dl olijfolie
- 1 snufje zout
- 5 cl rodebietensap bio
- 250 g verse kaas
- 200 g poedersuiker