Zomerse fruitsla, ricotta met citroen en Szechuanpeper
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Ricotta | Classico
250 gr
€0,99
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Heinz
Tomaten | Blokjes | Naturel
390 gr
€1,89
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 20 min.
Tip: Breng wat natuurlijke pit in je saus en vervang de helft van de peterselie door rucola. Gebruik in elk geval geen extra zout: de tomaten en de kappertjes zijn op zich al genoeg gezouten.
Toon:
Delhaize
Citroen | 1 st
1 st
€0,69
Delhaize
Ricotta | Classico
250 gr
€0,99
Market Fresh
Kruiden | Espelettepeper
40 gr
€8,99
Heinz
Tomaten | Blokjes | Naturel
390 gr
€1,89
Delhaize
Kappertjes | Surfines
60 gr
€0,89
Becel
Slaolie | Omega 3 | 10x8ml
50 cl
€3,99
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55