Ravioli van rapen met ricotta en sauce vierge


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 heel grote rapen
- 1 biocitroen
- 250 g ricotta
- Espelettepeper
- zout
- 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
- 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
- 1,5 dl slaolie (voor de sauce vierge)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de sauce vierge)
- 4 heel grote rapen
- 1 biocitroen
- 250 g ricotta
- Espelettepeper
- zout
- 100 g ‘halfgedroogde en gemarineerde tomatenschijfjes in basilicum’ Sud’n’Sol (1 schaaltje) (voor de sauce vierge)
- 60 g babykappertjes (uitgelekt gewicht) (voor de sauce vierge)
- 1,5 dl slaolie (voor de sauce vierge)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de sauce vierge)