Ravioli met witte pens en geroosterde pompoenpitten

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
- 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
- bloem voor het werkblad
- 4 eieren
- 8 walnootpitten
- 8 el pompoenpitten
- 100 g boter
- 4 takjes verse salie
- 4 e.l. olijfolie
- zwarte peper
- 1/2 kl zout
- 4 el koud water
- 2 ambachtelijke witte pensen met fijne kruiden
- 390 g hardetarwegriesmeel De Cecco
- bloem voor het werkblad
- 4 eieren
- 8 walnootpitten
- 8 el pompoenpitten
- 100 g boter
- 4 takjes verse salie
- 4 e.l. olijfolie
- zwarte peper
- 1/2 kl zout
- 4 el koud water