• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info
Terug

Ravioli met rucola, champignons en coppa

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Pasta
  • Keuken: Italiaans
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Terug naar school
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Ravioli met rucola, champignons en coppa
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 2 Porties +
  • 90 g Coppa di Parma
  • 1 handvol basilicum
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 200 g gemengde champignons
  • Parmezaanse kaas
  • 250 g ravioli met rucola en kaas (Bertagni)
Ravioli met rucola, champignons en coppa
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min.

  1. Kook de ravioli al dente.
  2. Snijd de champignons in even grote stukjes. Bak ze in de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg er de ravioli en de Coppa di Parma aan toe.
  4. Werk af met enkele basilicumblaadjes en geraspte Parmezaanse kaas.

Kooktip

Open je pakje Bertagnipasta 5 minuten vooraleer je hem gaat koken. Door de pasta te verluchten, vermijd je dat hij gaat kleven bij het koken. Smakelijk!

Nutritionele informatie

Energie: 391 kcal

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst