• Onze winkels
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info
Terug

Ravioli met notenroomsaus en peterselie

Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Pasta
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Vegetarisch
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Ravioli met notenroomsaus en peterselie
Makkelijk
Gemiddeld
Minder of gelijk aan 30 min.
5/5

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 100 g walnoten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 20 cl lichte verse room
  • 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie
  • 1 ui
  • Geraspte parmesaan
Ravioli met notenroomsaus en peterselie
Bereiding

Bereidingstijd: 15 min

  1. Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het aan de kook.
  2. Doe de olie in een steelpan en bak er 80 g grofgehakte noten, de fijngesnipperde ui en het gehakte lookteentje in op zacht vuur gedurende 5 min.
  3. Spoel en droog ondertussen de peterselie, verwijder de dikste stengels en mix de rest met de room.
  4. Giet dit mengsel bij in de steelpan, kruid met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
  5. Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. Giet af. Zet de kookpot van het vuur, doe er de ravioli terug in en voeg de saus toe. Meng en serveer meteen. Bestrooi met de resterende noten en geraspte parmezaan.

Meer recepten

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst