Recept zoekresultatenRavioli met notenroomsaus en peterselie
Delhaize logo
  • Ravioli met notenroomsaus en peterselie
    C

Ravioli met notenroomsaus en peterselie

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Hoofdgerecht
Ravioli met notenroomsaus en peterselieC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 100 g walnoten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • 20 cl lichte verse room
  • 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie
  • 1 ui
  • Geraspte parmesaan

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Room  35%

Delhaize

Room 35%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,91

Ravioli Spinaci di liguria

Come A Casa

Ravioli Spinaci di liguria

2 × 350 gr

€10,50

Zachte uien | Verpakt

Delhaize

Zachte uien | Verpakt

750 gr

€2,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Totaal:
€19,94

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het aan de kook.
  2. Doe de olie in een steelpan en bak er 80 g grofgehakte noten, de fijngesnipperde ui en het gehakte lookteentje in op zacht vuur gedurende 5 min.
  3. Spoel en droog ondertussen de peterselie, verwijder de dikste stengels en mix de rest met de room.
  4. Giet dit mengsel bij in de steelpan, kruid met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
  5. Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  6. Giet af. Zet de kookpot van het vuur, doe er de ravioli terug in en voeg de saus toe. Meng en serveer meteen. Bestrooi met de resterende noten en geraspte parmezaan.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1165; energie (kCal): 279; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 744,93
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieC
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1165; energie (kCal): 279; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 744,93
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht
  • Ravioli met notenroomsaus en peterselie
    C

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Room  35%

Delhaize

Room 35%

20 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,91

Ravioli Spinaci di liguria

Come A Casa

Ravioli Spinaci di liguria

2 × 350 gr

€10,50

Zachte uien | Verpakt

Delhaize

Zachte uien | Verpakt

750 gr

€2,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Totaal:
€19,94