Ravioli met burrata en butternut


Moeilijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kleine butternutpompoen
- 2 sjalotten
- 50 g zwarte olijven
- 6 takjes bladpeterselie
- 8 blaadjes salie
- 3 burrata di bufala (125 g/stuk)
- 100 g parmigiano
- 2 dl room
- 2 dl droge witte wijn
- 2 kl honing
- 4 el olijfolie
- peper
- 3 eidooiers (voor het raviolideeg)
- 300 g volkorenbloem (voor het raviolideeg)
- 3 cl olijfolie (voor het raviolideeg)
- 1/2 kl zout (voor het raviolideeg)
- 1 kleine butternutpompoen
- 2 sjalotten
- 50 g zwarte olijven
- 6 takjes bladpeterselie
- 8 blaadjes salie
- 3 burrata di bufala (125 g/stuk)
- 100 g parmigiano
- 2 dl room
- 2 dl droge witte wijn
- 2 kl honing
- 4 el olijfolie
- peper
- 3 eidooiers (voor het raviolideeg)
- 300 g volkorenbloem (voor het raviolideeg)
- 3 cl olijfolie (voor het raviolideeg)