Recept zoekresultatenRaprap pastasalade met mozzarella in 5 minuten
Delhaize logo
  • Raprap pastasalade met mozzarella in 5 minutenB

Raprap pastasalade met mozzarella in 5 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Raprap pastasalade met mozzarella in 5 minutenB

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 Salade mozzarella basilicum Delhaize
  • 1 sneetje brood (voor een toast erbij)
  • 2 el extra vierge olijfolie (voor een toast erbij)

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Salade mozzarella basilicum
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Brood | Multigranen | Donker
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Olijfolie | Oro Verde | Extra Vierge
    75 cl
    15,00 €/l
    €11,25
  • Begin met koken

    Gemakkelijker kan niet

    Als je altijd wel een plekje hebt voor pasta.
    In deze bowl zit alles wat je nodig hebt. Maar ’t is nog lekkerder met een extra scheutje van je beste olijfolie en een draai van de pepermolen.

    Zin in een toast erbij? Rooster het sneetje brood in de broodrooster en sprenkel er wat olijfolie over.

    Tegen verpakking? Wij ook!
    Het plantaardig bakje van deze salade werd gemaakt van een pulp van planten en vezels en kan dus zó de gft-bak in. Het plastic potje voor de saus bestaat uit 100% gerecycleerd plastic en mag in je pmd-zak. Zo besparen we 8,5 ton plastic per jaar.

    Nutritionele informatie

    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Raprap pastasalade met mozzarella in 5 minutenB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Salade mozzarella basilicum
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Brood | Multigranen | Donker
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Olijfolie | Oro Verde | Extra Vierge
    75 cl
    15,00 €/l
    €11,25