Recept zoekresultatenRamen met paksoi
Delhaize logo
  • Ramen met paksoi

Ramen met paksoi

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Hoofdgerecht
Ramen met paksoi

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 eieren
  • 3 lente-uitjes
  • 1 grote paksoi
  • 150 g sobanoedels
  • 1 bokaal sojascheuten Bean sprouts
  • 1 bokaal bamboescheuten ‘Bamboo shoots’
  • 1 bokaal babymais ‘Baby corn’
  • 2 bokalen rundsfond Fundo
  • 2 zakjes misosoep ‘Saitaku’
  • 2 el sojasaus ‘Tamari’ Saitaku
  • 1 koffielepel groene currypasta
  • 1 rode peper
  • 1/2 bussel koriander
  • 2 kl zwarte sesamzaadjes
  • enkele druppels geroosterde sesamolie

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Dompel de eieren in kokend water. Reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min kooktijd bij het hernemen van het kookpunt. Laat ze in koud water afkoelen.
  2. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet ze af en meng ze met de sesamolie.
  3. Breng de rundsfond aan de kook met de zakjes miso, de sojasaus, de groene currypasta en het gesnipperde pepertje. Laat de bamboescheuten, de babymais en de sojascheuten uitlekken. Voeg ze toe aan de bouillon en breng opnieuw aan de kook. Voeg de fijngesneden paksoi toe en laat nog 2 min pruttelen.
  4. Verdeel de noedels over grote diepe borden, voeg de bouillon met de groenten toe en ½ zachtgekookt ei. Bestrooi met koriander, gesnipperde lente-uitjes en zwarte sesam. Dien heet op.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Midden-oosten
Lactose vrij
Diner
Herfst
Hoofdgerecht
  • Ramen met paksoi