Raclette met 4 smaken


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- afgeriste tijmblaadjes
- 200 g geraspte emmentaler
- 200 g beaufort (in een blok)
- bieslook (ter versiering)
- Gemalen paprika
- 50 g gepelde noten
- 50 g geplette amandelen
- 100 g grisonsvlees
- knoflookpoeder
- 150 g Parijse champignons
- 200 g de reblochon
- 200 g de tommette de Savoie
- 2 vlezige tomaten
- afgeriste tijmblaadjes
- 200 g geraspte emmentaler
- 200 g beaufort (in een blok)
- bieslook (ter versiering)
- Gemalen paprika
- 50 g gepelde noten
- 50 g geplette amandelen
- 100 g grisonsvlees
- knoflookpoeder
- 150 g Parijse champignons
- 200 g de reblochon
- 200 g de tommette de Savoie
- 2 vlezige tomaten