Rabarber-aardbeientaart met mascapone en witte chocolade
door Sofie Dumont

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bos rabarber
- 500 g aardbeien
- 1 schaaltje eetbare bloem
- 250 g mascarpone
- 2,5 dl verse room bio
- 150 g ruwe rietsuiker
- 1 el agavesiroop
- 2 el bloemsuiker
- 1 grote tablet witte chocolade (200g)
- 1 sinaasappel bio
- 1 kruimeldeeg of zanddeeg
- 2 gousses vanillestokjes
- 1 bos rabarber
- 500 g aardbeien
- 1 schaaltje eetbare bloem
- 250 g mascarpone
- 2,5 dl verse room bio
- 150 g ruwe rietsuiker
- 1 el agavesiroop
- 2 el bloemsuiker
- 1 grote tablet witte chocolade (200g)
- 1 sinaasappel bio
- 1 kruimeldeeg of zanddeeg
- 2 gousses vanillestokjes