Raapjes in een luchtige rapensaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 rapen
- 1 snuif za’atar
- 1 handvol mosterdblad (of raapstelen)
- 2 bussels rapen met loof (voor de saus)
- 1 el Belgische mosterd (voor de saus)
- 6 el verse volle natuurkaas of plattekaas (kwark) (voor de saus)
- 1 el wittewijnazijn (voor de saus)
- peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 1 kl lokale honing (voor de saus)
- 4 rapen
- 1 snuif za’atar
- 1 handvol mosterdblad (of raapstelen)
- 2 bussels rapen met loof (voor de saus)
- 1 el Belgische mosterd (voor de saus)
- 6 el verse volle natuurkaas of plattekaas (kwark) (voor de saus)
- 1 el wittewijnazijn (voor de saus)
- peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 1 kl lokale honing (voor de saus)