Recept zoekresultatenQuinoasalade met kip
Delhaize logo
  • Quinoasalade met kipA

Quinoasalade met kip

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Recepten voor elke dag
Salade
Quinoasalade met kipA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 100 g sperziebonen
  • 50 g quinoa bio
  • 2 el olijfolie
  • 50 g druiven zonder pitten
  • enkele slablaadjes
  • 4 eetlepels yoghurt natuur
  • 85 g fijngesneden voorgegaarde kipfilet

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Prinsessenbonen
    500 gr
    4,18 €/kg
    €2,09
  • Quinoa | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gemengde sla
    150 gr
    12,60 €/kg
    €1,89
  • Yoghurt | Natuur | Bio
    2de tegen -60%
    500 gr
    3,92 €/kg
    €1,96
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min.

    1. Kook de gesneden sperziebonen en quinoa gedurende 10 min. samen in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Giet af en spoel onder koud water.
    2. Voeg de olijfolie, fijngesneden voorgegaarde kipfilet, gehalveerde pitloze druiven en enkele slablaadjes toe.
    3. Meng en sluit de lunchbox. Meng de yoghurt natuur, olijfolie, zout en peper in een apart potje. Bewaar in de koelkast of in een koeltas.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 582; energie (kCal): 139; vetten (g): 7; verzadigde vetten (g): 1,1; koolhydraten (g): 10,7; suikers (g): 2,9; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 7,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 601,87
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Recepten voor elke dag
    Lunch
    Salade
    • Quinoasalade met kipA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Prinsessenbonen
    500 gr
    4,18 €/kg
    €2,09
  • Quinoa | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Gemengde sla
    150 gr
    12,60 €/kg
    €1,89
  • Yoghurt | Natuur | Bio
    2de tegen -60%
    500 gr
    3,92 €/kg
    €1,96